ULEIUL VEGETAL DE RICIN PARTEA I

Uleiul de ricin se adapteaza perfect la toate tipurile de piele chiar si la cele mai sensibile si se potriveste pentru fiecare tip de par.

Acest ulei este renumit pentru proprietatile sale calmante si fortifiante (par, unghii). Povestile spun ca zeita Cleopatra il folosea pentru tratamente de fata.

PROPRIETATI COSMETICE

Sursa : Les huiles végétales de Chantal & Lionel Clergeaud

     “- Fortifica si intareste unghiile

-          Accelereaza cresterea genelor si a parului

-          Regenereaza parul degradat si afectat de decolorare

-          Amelioreaza bolile de piele prin actiunea sa emolienta

-          Favorizeaza disparitia petelor negre de pe maini.”

FRUMUSETEA GENELOR…

Daca genele voastre se separa in momentul cand aplicati mascara deoarece sunt putin scurte sau rare, aplicati ulei de ricin pentru a le indesi si consolida.

Bun reflex

Puneti O SINGURA picatura de ulei de ricin in mascara cu o pipeta. Amestecati bine cu pensula. Veti obtine, deci, un produs de machiaj si un tratament in acelasi timp !

…SI A PARULUI

Daca parul va exaspereaza in momentul in care il coafati pentru ca este despicat, casant si fragil, utilizati uleiul de ricin.

Consistenta sa poate acoperi firul de par si actioneaza ca o captuseala. Este mult mai eficient cand este folosit pe parul uscat.

Bun reflex

Faceti o baie capilara masand scalpul cu 2-3 picaturi de ricin cu varful degetelor. Lasati-l sa actioneze cel putin 30 minute (sau pe tot parcursul noptii) acoperind parul cu un prosop. Apoi se spala cu un sampon catifelant.

Rezultate : parul va fi mai putin casant, mai moale si mai rezistent. In plus, uleiul de ricin este renumit pentru facilitarea regenerarii. Tratamentul va hrani, deci, fibra capilara.

 

 

 

 

Distribuie aceasta postare

comments (0)

Nu sunt comentarii la acest moment