SUPLETE : SVELTOLYS, PLANTELE SILUETEI !

Sveltolys a fost special conceput pentru a insoti regimul de slabit in mod natural, favorizeaza pierderea in greutate apoi stabilizarea acesteia. Datorita sinergiei de sase extracte de plante proapsete BIO, actioneaza la diferite niveluri: retentie de apa, detoxifiere, taie foamea…

Zoom asupra complexului siluetei dvs.!

Complexul kezaco? 

Complexele de plante proaspete bio Herbiolys sunt asocieri de diferite extracte de plante si/sau muguri proaspeti BIO, selectionate pentru virtutile lor complementare. Sinergiile formulate intre aceste extracte cresc potentialul fiecarei plante.

Utilizam doar extractele noastre proprii de plante si de muguri proaspeti BIO pentru fabricarea complexelor noastre. Fiecare dintre ele are la baza un elixir fermentat de coacaze negre BIO care da fiecaruia dintre complexele noastre o actiune antioxidanta datorita continutului sau crescut de polifenoli (in special flavonoide si antociani).

In acest moment avem 17 complexe de plante proaspete BIO pentru diverse utilizari: Sinolys pentru calmarea sinusurilor, Menopauza pentru perioada menopauzei si a premenopauzei, Detentolys pentru lupta impotriva stresului, Alergii contra alergiilor, Somnolys pentru favorizarea somnului… ideal pentru neofitele carora le este greu sa se regaseasca intr-o asa mare varietate de plante medicinale dar care doresc totusi sa beneficieze de virtutile plantelor si mugurilor fara sa dea gres!

Complexul Suplete, 6 extracte de plante BIO pentru slabit

Complexul de plante BIO pentru Suplete a fost conceput pentru a ajuta persoanele care doresc sa  piarda in greutate, mizand pe de o parte pe plantele cu proprietati drenante si detoxifiante cat si pe plantele calmante, cu virtuti linistitoare. 

Complexul Suplete combina actiunile a sase extracte hidroalcoolice din plante proaspete  BIO: tei cu frunze mici, fucus, crist marin, pasiflora, mac californian si vulturica.

Sa trecem in revista actiunile acestor diferite plante !

Fitoterapia teiului cu frunze mici

Teiul cu frunze miciTilia cordata, este pe de o parte un puternic diuretic, un drenor cat si un depuartiv, adica este capabil sa curete sangele de toxine. Actioneaza, de asemenea, asupra ficatului incarcat si a vezicii biliare, in special datorita actiunii sale coleretice (care stimuleaza productia bilei). Actiunea sa calmanta si usor sedativa permite calmarea tulburarilor digestive de origine nervoasa.

Bine de stiut: teiul cu frunze mici este util si in caz de reumatism, artrita si guta.

Nota bene: «Tilia cordata » se refera la lemnul situat sub scoarta copacului.

Tinctura de fucus

Stimulant general al metabolismului, fucusul (Fucus vesiculosus) este un puternic drenor si diminueaza retentia de apa. Ajuta in lupta impotriva obezitatii datorita continutului sau mare de iod care stimuleaza tiroida si activeaza metabolizarea lipidelor. Fucusul actioneaza ca inhibator al foamei datorita mucilagiilor sale care o data rehidratate in stomac, isi maresc volumul provocand astfel senzatia de satietate.

Bine de stiut: fucusul este foarte apreciat in curele detox deoarece este capabil sa dreneze toxinele, metalele grele si substantele radioactive.

Precautii de utilizare: in cazul utilizarii prelungite, fucusul poate provoca o hipersensibilitate la iod. Consultati un medic in caz de hipertiroidie sau daca luati un tratament pe baza de insulina.

Tinctura de crist marin

Crithme marine sau maritim, denumit de asemenea si crist marin (Crithmum maritimum), actioneaza cu prioritate asupra retentiei de apa. Acest excelent drenor ajuta la eliminarea celulitei, stimuleaza digestia si are o actiune diuretica. Bogat in potasiu si vitamina C, dar si in saruri minerale cum ar fi iodul, « feniculul marin » este un excelent supliment alimentar natural … era de altfel utilizatat de marinari impotriva scorbutului !

Bine de stiut: actiunea sa diuretica ii permite sa lupte impotriva problemelor de guta si calculilor renali.

Precautii de utilizare: consultati un medic in caz de hipertiroidie.

Tinctura de vulturicii

Bogata in flavonoide, VulturicaHieracium pilosella, explica actiunea sa puternic diuretica si depurativa. Prin multiplicarea volumului urinar, vulturica permite eliminarea toxinelor produse de organism, de uree, de colesterol si de acidul uric. Este o planta de primordiala in lupta impotriva retentiei de apa… dar si cand suferim de reumatism, de artrita si de calculi renali !

Bine de stiut: vulturica este utilizata cu succes si impotriva edemelor membrelor inferioare. Ar avea proprietati antibiotice care o fac foarte utila in caz de cistita. 

Tinctura de pasilora si mac californian

Pasiflora (Passiflora incarnata) si macul californian (Eschscholtzia californica), chiar daca nu au efect  direct asupra metabolismului sau a pierderii de kilograme, sunt utilizate aici pentru proprietatile lor sedative si calmante. Aceste plante actioneaza impotriva anxietatii calmand sistemul nervos, calmand angoasele si permitand evitarea fixatiilor sau obsesiilor in special asupra mancarii. Calmeaza angoasele, diminuand culpabilitatea si ajuta la relaxarea necesara pentru a duce la bun sfarsit un regim eficient!

Bine de stiut: aceste doua plante sunt utilizate de asemenea pentru a lupta impotriva problemelor de insomnie sau a cosmarurilor.

Vezi complexul de plante proaspete bio Suplete!

Bineinteles, complexul Suplete nu va fi eficient decat daca este acompaniat de o buna conduita de viata si de un regim alimentar adaptat ! 

Cateva sfaturi de pus in practica incepand de azi:

  • Beti multa apa: 1,5 - 2 litri pe zi sunt necesari pentru hidratarea corecta a organismului
  • Faceti sport: alergare, mers, yoga, bicicleta, inot, sport de echipa… tot ceea ce va face placere si va bine-dispune!
  • Mergeti, iesiti sa luati aer: 30 de minute de mers activ pe zi pot fi suficiente pentru a va mentine corpul in forma
  • Cereti ajutorul unui nutritionist sau naturopat in schimbarea regimului alimentar, pana gasiti un regim potrivit nevoilor dvs.… pentru a pierde in greutate fara sa va infometati si sa evitati faimosul efect yoyo!

 

Acest articol nu este destinat automedicatiei: recomandarile citate in acest text sunt prezentate cu titlu informativ si nu inlocuiesc in nici un caz prescriptia medicala. Nu ar trebui sa se substituie diagnosticelor si prescriptiilor date de medici, care sunt singurii abilitati sa prescrie tratamente medicale terapeutice.

 

 

Distribuie aceasta postare

comments (0)

Nu sunt comentarii la acest moment