SINOLYS, COMPLEXUL DE PLANTE PROASPETE INDISPENSABIL IARNA!

Printre complexele indispensabile de la Herbiolys, complexul Sinolys face parte din top 3 pentru sezonul iernii si al primaverii. Formulat pe baza de elixir fermentat de fructe de coacaz negru bio, acest complex aliaza forta plantelor, a propolisului si a mugurilor pentru o eficacitate optima.

Il recomandam pentru a lupta impotriva infectiilor virale cu scurgeri nazale, decongestioneaza sinusurile si actioneaza in general asupra problemelor din timpul iernii, stimuland sistemul imunitar.

Doriti sa fiti sanatosi in iarna aceasta? Pica bine, caci extractul din muguri de carpen sta la baza acestui complex din plante proaspete. Sinuzita, rinita, bronsita, de fapt toate bolile inflamatorii ale sferei ORL si in special sinusurile pot fi tratate cu mugurii de carpen.   

Si cum in natura carpenul iubeste compania, i-am adaugat un alt tesut embrionar specific sferei ORL, mladitele de maces.

Rosa canina este numele sau latin, stimuleaza sistemul imunitar si previne asftel gripa si maladiile infectioase. Este cunoscut pentru calmarea infectiilor cronice din sfera ORL, mai ales la persoanele cu carente.

Sinolys, plante impotriva racelii si a durerii in gat 

Indispenabil atunci cand este vorba despre maladiile iernii cu tot arsenalul de dureri de gat si de nas care curge, propolisul aduce acestui amestec prorpietatile sale antiseptice pe care le gasim atat la cimbru cat si la lavanda, amandoua prezente in acest preparat.

Dezinfectante fabuloase, bactericide si antivirale, aceste doua plante emblematice din flora franceza, sperie microbii care va gadila nasul. Sinolys este eficient si pentru decongestionarea sinusurilor la persoanele care sforaie si calmeaza sau chiar ajuta la oprirea sforaitului.

In prevenire sau in cura, Sinolys este aliatul dvs. iarna. Nu uitati de el nici primavara pentru a lupta impotriva rinitelor alergice. Va fi luat in asociere cu complexul Allergolys ce lupta impotriva alergiilor.

 

Céline Bouyssonie

Naturopat

 

Distribuie aceasta postare

comments (0)

Nu sunt comentarii la acest moment