RETETA NOASTRA PENTRU A PREPARA UN GASPACHO BIO

Gaspacho BIO cu castraveti, migdale si busuioc

Iata o reteta usora si foarte racoritoare pentru vara: gaspacho bio cu gheata, castravete, migdale si busuioc.

Zoom pe castravete :

Cu un continut mare de apa, castravetele este foarte dezalterant si are un continut scazut de calorii. Este bogat in minerale (cum ar fi potasiul) si vitamine (A, B, C et E).

Retineti ca o mica bucatica de castravete (de 80 g) reprezinta echivalentul unui pahar de apa (de 170 ml). Contribuie in mod activ la acoperirea nevoilor de hidratare de peste zi. Este perfect pentru racorire in sezonul estival!

Bine de stiut : cu cat este mai mic cu atat este mai bine deoarece nu prea are seminte si este mai aromat.

Pentru a realiza aceasta reteta, alegeti un castravete bio!

Mod de preparare :

 

  1. Se inmoie painea timp de 10 minute in 20cl de apa cu otet.
  2. Curatati de coaja si de seminte castravetele. Curatati jumatate de ceapa si tacati-o. Curatati si tocati 1/2 de catel de usturoi.
  3. Puneti totul in mixer inclusiv painea inmuiata, migdalele si frunzele de busuioc. Mixati timp indelungat.
  4. Se adauga sare si piper apoi amestecul se pune la frigider timp de 45 de minute si 15 minute la congelator inainte de servire.
  5. In momentul servirii se adauga gheata pisata si se toarna un pic de ulei se masline bio.

Distribuie aceasta postare

comments (0)

Nu sunt comentarii la acest moment