MORALUL SUS IN MIJLOCUL IERNII CU ULEIUL DE BERGAMOTA UN FRUCT PLIN DE MISTER

Suntem in plin sezon de Bergamota! Savoarea cojii rase ale acestei gustoase citrice este perfecta pentru trezirea la viata a cremelor si a tratamentelor. Esența de bergamota eliberează molecule care iti permit să te relaxezi. De asemenea, este remarcabila pentru a restabili strălucirea părului tău, cat si pentru tratarea racelii.

Se inhaleaza uscat pentru calmare si relaxare

Respirati 3-4 picaturi puse pe o batistă, receptorii olfactivi vor fi stimulati și transmiterea esentei va facilita sistemul nervos. De-a lungul zilei puteți profita de proprietățile relaxante și calmante ale uleiului esential de Bergamota. O gură de bunăstare la îndemână !

 

Danièle Festy în cartea sa Aroma terapeut, a scris despre acest ulei :"Ea promovează o abordare plină de viață. Prin urmare, este ideal pentru toate anxietatile sau depresiile. Este activ în manifestările psihosomatice (din cauza stresului). În plus, este atât de frumos de respirat, deoarece iti amintește de mirosul de vacanță, plajă si soare!”. Ceaiul de Bergamota "O dată! Intrerupe-ti zborul ...*" Timp pentru a te opri doar pentru el! Dă-ți o pauză și bucură-te de un ceai aromat cu ulei esential de bergamota. Un moment de încântare pură! Există două opțiuni :- Fie se amesteca o picătură de ulei de bergamota, cu un pic de miere pentru a aromatiza si a indulci ceasca ta de ceai- Fie puneti o picătură de ulei esențial de bergamota direct peste punga de ceai; se poate bea fara zahar. * Lacul , de Lamartine Strălucire părului Parul reflecta starea noastra de sanatate si vitalitate. În caz ca aveti parul gras , puteți adăuga trei-patru picaturi de ulei esential de bergamota în sampon. Foarte eficient, de asemenea, pentru redarea strălucirii !  

 

Distribuie aceasta postare

comments (0)

Nu sunt comentarii la acest moment